Son 7 günde İstanbul → Ankara güzergâhında 5 nakliyat firması aracında boş yer olduğunu bildirdi — son bildirim dün.
Bir nakliye aracı işini teslim ettikten sonra boş dönmemek için yol üstünde yük arar. Taşınmanız böyle bir aracın güzergâhına denk gelirse, firma o seferi zaten yapacağı için fiyatı aşağı çekebilir.
Her firma bir kez listelenir; en yeni bildirim yazılır. Tarihe bakın: bildirim ne kadar yeniyse araç o kadar büyük ihtimalle hâlâ boştur.
Buradaki firmalar, İstanbul çıkışlı araçlarında yer olduğunu platformumuza kendileri bildirdi. Bir güzergâhta ne kadar çok firma varsa, o yönde uygun fiyatlı araç bulma ve pazarlık şansınız o kadar yüksektir. Bildirimler her gün değişir ve bir aracın hâlâ müsait olduğunu garanti etmez; kesin fiyat için teklif alıp karşılaştırın.
Taşınma tarihinizde birkaç gün esneklik olduğunu belirtmeniz işinize yarar — dönüş yükü arayan bir firma seferini sizin tarihinize uydurabilir.
Bu sayfa son 7 günü gösterir, çünkü boş araç bildirimi hızla eskir. Daha geniş bir pencereye bakarsak, son 30 günde bu güzergâhta toplam 14 firma araç bildirmiş — İstanbul sayfasındaki sayı bu geniş pencereden gelir.